loading

Izbrano iz ponudbe


ŽENSKI CASUAL RIEKER M6434 SCHWARZ/RAUCH


Čevlji Rieker imajo 3 cm platforme ter 4 cm pete. Za lažje in hitrejše obuvanje bo poskrbela zadrga pri strani. Čevlji so super izbira za hladne jesensko zimske dni, saj imajo znotraj toplo podlogo.

41,93 €
UNISEX JAPONKE BIG STAR FF274A309 BLACK


Modna blagovna znamka BIG STAR - obutev te blagovne znamke slovi predvsem po barvah, zanimivimi dizajni in kakovostni materiali, zaradi katerih so zelo udobni za hojo, saj imajo tudi oblazinjene mehke vložke. V obutvi ​​BIG STAR se boste počutili udobno in samozavestno v vsaki situaciji.
Japonke BIG STAR na sliki so mehke ter imajo fleksibilne podplate.

6,93 €
ŽENSKI ELEGANTNI MENBUR 22014 0R01 BLACK


Ne glede na dogodek, tako podnevi kot ponoči, vam španska blagovna znamka Menbur prinaša najbolj ekskluzivne modele čevljev za različne priložnosti.
Krasni elegantni čevlji v črni barvi s peto so odlična izbira, zlati detajli lepo popestrijo čevelj. Oblazinjen usnjen vložek bo poskrbel za udobje.
Platforma:1 cm
Višina pete:9 cm

45,43 €
ŽENSKI CASUAL COMER AB-815 BLACK


Platforma:2 cm
Višina pete:3,5 cm
Modne ženske superge na debelem podplatu so odlična izbira tako za spomladanske kot tudi poletne dni.
Superge so lahke, mehke ter udobne.

19,92 €
ŽENSKI COPATI LIABEL 0377 FRIDA PINK


Copati Liabel so udobni, mehki ter topli.

12,72 €
ŽENSKI GLEŽNAR MENBUR 21908 DD98 RUBY


Ne glede na dogodek, tako podnevi kot ponoči, vam španska blagovna znamka Menbur prinaša najbolj ekskluzivne modele čevljev za različne priložnosti.
Krasni elegantni gležnarji v bordo barvi s peto so odlična izbira, zlati detajli lepo popestrijo čevelj. Okrasna veriga je tudi snemljiva. Oblazinjen usnjen vložek bo poskrbel za udobje. So super izbira za hladne jesensko zimske dni, saj imajo znotraj toplo podlogo. Zadrga pri strani omogoča lažje in hitrejše obuvanje.
Višina pete:9 cm

52,43 €
ŽENSKI GLEŽNAR CANILH 813.30 CINNAMON NUBUC


Platforma:2 cm
Višina pete:4 cm
Blagovna znamka Canilh slovi po izredno udobnih modelih. Njihovi čevlji so lahki, mehki ter udobni. Imajo usnjene anatomsko oblikovane vložke, kateri so tudi oblazinjeni. Zadrga na obeh straneh omogoča lažje in hitrejše obuvanje. Elastika pa omogoča boljše prilagajanje stopalu.
Večje številke- za nakup priporočamo manjšo številko

45,43 €
ŽENSKI SANDALI REMONTE D2060-24 MUSKAT


Platforma:2 cm
Višina pete:3 cm
Modni sandali Remonte by Rieker so lahki ter udobni, saj imajo mehke oblazinjene vložke. Vložki so tudi snemljivi, na spodnjem delu se zapenjajo na ježke.
Podplati so fleksibilni. S paščkom, ki se zapenja na ježka, se lahko tudi regulira širina.

51,92 €
ŽENSKI GLEŽNAR AA B15 729-2 BLACK


Lahki, mehki ter udobni ženski gležnarji - imajo kosmateno podlogo, zadrgo za lažje obuvanje ter fleksibilen podplat za udoben korak.
Platforma:2,5 cm
Višina pete:5,5 cm

13,93 €
ŽENSKE BALERINKE KOMER SBHX-33 YELLOW


Balerinke imajo mehke oblazinjene anatomsko oblikovane vložke.

10,43 €
ŽENSKI GLEŽNAR MARE VENTO 2286 BLACK LEATHER


Čudoviti elegantni čevlji Mare Vento v črni barvi - usnjeni ter z visoko peto, ki meri 7,5 cm. Klasični črni gležnarji so odlična izbira tako za bolj eleganten stil kot tudi bolj casual. Zadrga pri strani omogoča lažje in hitrejše obuvanje. Okrasna sponka pri strani se zapenja na ježka. Srebrni dodatni na sponki ter na peti lepo popestrijo čevelj.

69,93 €
UNISEX CASUAL KAPPA CLIFFIN KNT OC 242 883 OC BLACK


Superge Kappa - primerni tako zanj kot zanjo. So lahki ter udobni za hojo. Fleksibilen podplat bo poskrbel za udoben korak.

31,43 €
MOŠKI SKI BOOT OLANG TATRA 81 NERO


Ski boot Olang Tatra- zimski čevelj s kosmateno podlogo. Olantex ter Breathe Tex vodoodporna membrana omogoča, da čevelj zadrži mokroto do določene mere ter da se bodo vaše noge pozimi počutile suhe in tople. Zadrga pri strani omogoča lažje in hitrejše obuvanje.

83,93 €
MOŠKI CASUAL COMJEANS A990171 BLACK


Moški čevlji so lahki ter udobni, saj imajo usnjen anatomsko oblikovan vložek. Enostavni za obuvanje - brez zavezovanja.

19,92 €
UNISEX SKI BOOT OLANG CANADIAN 816 ANTRACITE


Ski boot Olang Canadian- zimski čevelj s kosmateno podlogo, ki omogoča nogi da ostane topla. Notranja izolacija zadržuje dodatno toploto. Podplat je vzdržljiv ter nedrseč. Čevelj ni kot gumijasti škorenj- po določenem času tudi premoči.

52,43 €
OTROŠKI SANDALI L813 PURPLE


Otroški sandali v roza barvi. Anatomsko oblikovan ter oblazinjen vložek bo poskrbel za udoben otroški korak.

17,90 €
OTROŠKI CASUAL Z LUČKAMI GIOLAN AM19-GY1954-1 D.BLUE


Superge so lahke ter zračne. Imajo lučke.
Manjše številke- za nakup priporočamo večjo številko

13,93 €
OTROŠKI CASUAL ADIDAS EF0300 ADVANTAGE WHITE/PINK


Otroške superge Adidas -imajo snemljive vložke iz tekstila, ki bodo poskrbeli za udobje. Paščki se zapenjajo na ježke.

26,32 €
OTROŠKI GLEŽNAR VICCO PAN II 941.P20K.300 D.GRAY


Otroški lahki, mehki ter udobni čevlji Vicco - enostavno obuvanje zadrgo. Podplati so fleksibilni. So super izbira za hladne jesensko zimske dni, saj imajo znotraj toplo podlogo.

27,93 €